Reiki Healing

Reikins positiva effekter förmedlas till dig

Under alla behandlingar ligger du bekvämt på en brits, med dina egna kläder på dig, under en mjuk filt om så önskas.

    Vid avslappningsmassagen tar du av dig kläderna på överkroppen. Rummets ljus är dämpat och en skön avslappnande musik fyller rummet.

    Reikins positiva effekter förmedlas till dig, via mina händer, genom olika handpositioner över hela din kropp.

    Jag använder endast ekologiska produkter i massagen.


Under sommaren tar jag emot dig för Reiki behandling i min sommarbostad där jag har en fristående studio, en underbar plats med härliga energier.

Adress Sommarvägen 11, 818 92 Valbo (mellan Backa och Alborga), 8 minuter med bil från Gävle. Välkommen!

Mina behandlingar

FÖR ATT LADDA MINA EGNA ENERGIER HAR JAG TAGIT EN PAUS MED REIKI HEALING BEHANDLINGAR JUST NU

Reiki healing 

Du ligger ner på en mjuk brits under en skön filt, du har dina kläder på dig. Rummets ljus är dämpat och en lugn musik fyller rummet. Jag placerar mina händer mjukt över hela din kropps olika energipunkter och Reikins positiva effekter förmedlas till dig. 

50 minuter

Reiki healing 

Du sitter i en bekväm fåtölj eller ligger ner på en mjuk brits under en skön filt, du har dina kläder på dig. Rummets ljus är dämpat och en lugn musik fyller rummet. Jag placerar mina händer mjukt över din kropps olika energipunkter och Reikins positiva effekter förmedlas till dig. 

25 minuter

Reiki healing på distans 

Du ligger/sitter i en bekväm position hemma eller där du befinner dig och kan få vara i fred en stund. Tänd gärna ljus, lyssna på lite skön musik och slappna av. Jag förmedlar Reikins positiva effekter till dig från min studio och vi har telefonkontakt både före och efter behandlingen. Energierna känner inte av avståndet mellan oss - effekterna är lika kraftfulla oavsett distansen!

25 minuter

Reiki healing chakrabalansering med kristaller 

Du ligger ner på en mjuk brits under en skön filt, du har dina kläder på dig. Rummets ljus är dämpat och en lugn musik fyller rummet. Jag lägger olika kristaller på dina chakrapunkter och placerar sedan mina händer mjukt över kristallerna. Reikins positiva effekter förmedlas till dig och med hjälp av kristallerna blir det en extra kraftfull effekt.

25 minuter

Reiki healing avslappningsmassage med eteriska oljor 

Denna behandling är en kombination av Reiki healing och mjuk avslappningsmassage över rygg och nacke. Du ligger ner och slappnar av och jag börjar med att förmedla Reiki healing över din kropp. Behandlingen avslutas med Reiki avslappningsmassage över rygg och nacke. Avslappningsmassagen utförs med lugna och mjuka grepp.

50 minuter 

Reiki ansiktsmassage 

En skön kombination tillsammans med någon av dina andra behandlingar, men du kan givetvis ha den som enskild behandling. Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen och förbättrar den lymfatiska dräneringen som rensar och renar huden. Motverkar ett ”trött” och svullet ansikte och vätskefyllnader. 

  • Ökar blodcirkulationen och främjar cellförnyelse
  • Lindrar muskelspänningar när du känner dig stressad och trött
  • Avslappnande; lugnar känslomässiga spänningar

15 minuter

Reiki healing chakrabalansering med kristaller inkl. Reiki avslappningsmassage med eteriska oljor

Denna behandling är en effektiv kombination av Reiki healing chakrabalansering med kristaller och avslappningsmassage över rygg och nacke. Du ligger först på rygg och tar emot chakrabalanseringen med hjälp av Reiki och kristallerna. Därefter ligger du på mage för att ta emot avslappningsmassage över rygg och nacke. En skön kombination!

50 minuter