Massage

Massage har många fördelar

  • Under en massage ökar din blodcirkulation, vilket gör att muskler och vävnader får mer näring och syre. Organen mår helt enkelt lite bättre! Detta gör att din kropp snabbare kan återhämta och läka sig själv.
  • Massage påverkar ditt immunförsvar! De vita blodkropparna som motverkar infektioner ökar, vilket gör att du blir mer motståndskraftig.
  • Huvudvärk kan ofta vara relaterat till spända nack- och axelmuskler. När dessa mjukas upp av massage kan huvudvärken lindras.
  • När din hud och kropp berörs frisätts må-bra hormonet oxytocin. Detta gör att du känner dig lugnare och mer avslappnad, även din puls och blodtryck sänks. Samtidigt minskar stresshormonerna kortisol och noradrenalin vilket gör att du upplever mindre stress. Bra mot bland annat depression.

Mina massagebehandlingar kombineras med Reikis energier. Resultatet blir mycket effektfullt; både ett avslappnande lugn samtidigt och en känsla av energipåfyllnad!

FÖR ATT LADDA MINA EGNA ENERGIER HAR JAG TAGIT EN PAUS MED REIKI HEALING BEHANDLINGAR JUST NU


Reiki healing avslappningsmassage med eteriska oljor

Denna behandling är en kombination av Reiki healing (helkropps; liggande) och mjuk avslappningsmassage över rygg och nacke. Du ligger ner och slappnar av och jag börjar med att förmedla Reiki healing på framsidan av kroppen, sedan vänder du dig till magläge för att avnjuta Reiki avslappningsmassage över rygg och nacke. Avslappningsmassagen utförs med lugna och mjuka grepp över din kropp.

Reiki ansiktsmassage

En skön kombination tillsammans någon av dina andra behandlingar, men du kan givetvis ha den som enskild behandling. Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen och förbättrar den lymfatiska dräneringen som rensar och renar huden. Motverkar ett ”trött” och svullet ansikte och vätskefyllnader

  • Ökar blodcirkulationen och främjar cellförnyelse
  • Lindrar muskelspänningar när du känner dig stressad och trött
  • Avslappnande; lugnar känslomässiga spänningar

Reiki healing chakrabalansering med kristaller inkl. Reiki avslappningsmassage med eteriska oljor

Denna behandling är en effektiv kombination av Reiki healing chakrabalansering med kristaller och avslappningsmassage över rygg och nacke. Du ligger först på rygg och tar emot chakrabalanseringen med hjälp av Reiki och kristallerna. Därefter ligger du på mage för att ta emot avslappningsmassage över rygg och nacke. En skön kombination!